De one-stop shop voor zzp en MKB

Klantervaringen

DeMensZo

‘DeMensZo heeft als kleinschalige integrale thuiszorg organisatie – 24/7 bereikbaarheid en korte lijnen in communicatie – hoog in het vaandel staan. Dankzij de telefonie oplossing van iTouwtje hebben we een betrouwbare, flexibele en gebruikersvriendelijke oplossing die ook nog eens vriendelijk in de kosten is! Roel levert snelle service, denkt met ons mee hoe praktijksituaties beter te stroomlijnen en is altijd bereid nieuwe oplossingen voor ons uit te denken en te ontwikkelen. Dankzij de producten en service van iTouwtje is de bereikbaarheid van DeMensZo enorm verbeterd.’

Marjolein Bal
DeMensZo

 

No More Boundaries 

In Juni 2013 zijn wij klant geworden van iTouwtje. Wij hadden zelf al een eigen on-premise PBX oplossing en dus gebruiken we iTouwtje haar kracht voor de afhandeling van ons telefoonverkeer zowel inkomend als uitgaand.
De geboden service is uitmuntend, Roel is altijd bereikbaar en weet vaak nog eerder dan ons dat onze eigen PBX een storing heeft…
Het persoonlijke contact, de goede bereikbaarheid en de kwaliteit van het product maakt dat we niet voornemens zijn van aanbieder te wisselen.

Robert Buisman
No More Boundaries

Vandaag naadloos de overstap gemaakt van isdn naar voip met behoud van de bekende nummers van Amida Supplies en Hardware en ons prive nummer. Dank aan Roel Touwen voor zijn uitvoerige begeleiding. Het levert een leuke kostenbesparing op en bovendien de gewenste faciliteiten!

Dirk Jan van Arragon
Amida supplies & hardware

 

Zenon Scheidingsdesk
logo met schaduw 3027px x 833px

Wij zijn al meer dan 2 jaar tevreden gebruikers van de diensten van iTouwtje. Na een aantal problemen te hebben gehad met een eigen server en telefooncentrale heeft Roel de telefooncentrale on site geïnstalleerd. 2 keer een kortstondig probleem gehad met het datacenter maar verder werkt het altijd perfect. iTouwtje reageert snel en is zeer service gericht. Hadden wij eerder moeten doen.

Hans Kurvers mfp
MfN registermediator

 

 

2com2 Internet en communicatie header-2com2-2012

Een paar geleden zijn we overgestapt op IP telefonie. Onze wensen waren aardig complex. Ik kwam ik contact met iTouwtje. Roel heeft mij daarbij goed geadviseerd. Waar ik vooral erg tevreden over ben is de service zoals de adviezen bij vragen en de inzet bij het vinden van oplossingen bij problemen.

Bernoud Jonker
2com2 Internet en communicatie

 

Winkelbedrijf Cup Arcenschets

Op zoek naar een nieuwe telecom aanbieder ben ik via de brancheorganisatie bij iTouwtje uitgekomen, en heb daar geen spijt van.
Roel kwam meteen zelf langs om de situatie te bekijken en kwam met een passende oplossing
Bij vragen meteen reactie door Roel die precies weet hoe de vork in de steel zit.
Bij eventuele storingen ontvang je meteen een mail met de status, dus je bent altijd up-to-date.
Daarnaast werkt de centrale prima met veel mogelijkheden die passen bij onze zaak tegen een zeer acceptabele prijs.

Al met al dik tevreden. !!

Frans Cup
Winkelbedrijf Cup Arcen

 

Dierengezondheidscentrum Zuid-Limburg

Kat2

Sinds ruim 2 jaar hebben wij ons telefoonverkeer geregeld via iTouwtje.

De telefooncentrale die on site geïnstalleerd is, is zeer stabiel. Hier zijn nooit problemen mee geweest.
De betrouwbaarheid van de verbinding is mn afhankelijk van de stabiliteit van het internet. Bij een stabiele breedbandverbinding is onze ervaring dat de telefonische bereikbaarheid 99% is. In geval van onderbreking van de verbinding wordt dit zeer accuraat opgemerkt door iTouwtje (soms zelfs sneller dan dat wij het merken) en duurt het nooit lang voordat het probleem is opgelost.
Bereikbaarheid is voor ons als dierenartsenpraktijk een noodzaak. Met iTouwtje hebben wij een betrouwbare partner gevonden om dit te realiseren.

Robin Wormhoudt, Dierenarts
Dierengezondheidscentrum Zuid-Limburg

 

Logo_HollandState_blanco

Holland State / DJVE

iTouwtje is een innovatief bedrijf op het gebied van telefonie.
Goede service en zeer veel mogelijkheden. Echt kosten besparend.
Een echte aanrader als je wilt besparen op telefonie kosten.

Ing. Tjerk de Jager RMT/RT
Holland State / DJVE – Veenendaal

 

Snacksalon La Plaza 

la plaza logo_01

Snacksalon la Plaza is een goed lopende cafetaria met zeer drukke spitsen, met op die momenten heel erg veel telefonische bestellingen. Voor klanten was het vaak een soort van loterij om er door heen te komen doordat niet de eerste die belde geholpen werd maar de eerste die belde op het moment dat wij een gesprek ophingen. Zo kwam het dus regelmatig voor dat klanten wel 15 minuten lang een ingesprekstoon te horen kregen.

U begrijpt dit is voor klanten zeer storend en totaal niet klantvriendelijk.
In oktober 2014 melden wij ons bij iTouwtje met dit probleem. De oplossing was bellen via VoIP. Dit was niet alleen kostenbesparend maar bood ons ook nog erg veel handige functionaliteiten. Voor klanten hebben we nu een wachtrij. Onze klanten die bellen krijgen eerst een welkomstboodschap te horen en hun positie in de wachtrij. Vervolgens worden de klanten door onze medewerkers netjes in volgorde geholpen. Tijdens het wachten krijgen de klanten muziek te horen afwisselend met informatieve boodschappen.

Verder is een groot voordeel dat alle inkomende gesprekken opgenomen worden. Wij hebben al meerdere keren gehad dat er vragen waren naar aanleiding van een telefoongesprek en dat we voor de zekerheid even het gesprek terugluisterden.

Recent nog heeft iTouwtje ons enorm geholpen nadat wij last hadden van baldadige jeugd met anonieme telefoontjes. Deze anonieme telefoonnummers worden nu automatisch geblokkeerd maar krijgen wel netjes een bandje te horen waardoor zij niet worden doorverbonden met onze medewerkers. Dit werkt echt top!

De voordelen zijn voor ons zo groot dat wij nooit meer zonder zouden willen en ook niet zonder zouden kunnen. Wat wel heel belangrijk is om de VoIP centrale netwerk technisch heel goed aan te laten sluiten, maar hier kan iTouwtje uitstekend in adviseren.

Gerald Ebing
Snacksalon La Plaza – Bunschoten

 

Rosa Bloemsierkunst

hoflevHi Roel,

Het is nu al bijna 2 jaar geleden dat je bij mij een telefooncentrale via internet heb aangelegd.
Nog steeds naar volle tevredenheid. Goede service, lage kosten, uitstekende Servicedesk, korte lijnen, direct iemand aan de telefoon.  Constante monitoring, als er iets mis is met de verbinding, wordt ik direct gebeld.
Hoop nog lang van je service gebruik te maken

Met vriendelijke groet,

Hans en Carla Rietkerken
Rosa Bloemsierkunst – Schiedam